• Adresa: Put Brodarice 6
 • Nazovite nas: +385993243587
 • Email adresa: info@smarttraining.com.hr

Besplatan trening

Besplatan trening

PRIJAVI SE ZA BESPLATAN TRENING

  ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

  Ovo su neka od često postavljanih pitanja naših klijenata, ukoliko niste pronašli odgovor kontaktirajte nas direktno ili se prijavite za BESPLATAN TRENING!

  STC centar nalazi se na adresi Put Brodarice 6 , Trgovački centar Joker (4 kat). Naš centar djeluje u sklopu Fitness centra Joker. Otvoren je 2017 godine (osnivač prof. Damir Laštre) i prostire se na 450 m2 vrhunski opremljenog prostora.

  STC centar je novi tip sportsko – rekreacijskog centra namijenjen svim rekreativcima, sportašima i mladim osobama koji žele unaprijediti opće zdravlje, formu i razviti sportske performance.

  Uz naše visoko kvalificirane trenere koji se brinu o svakom klijentu bilo da je početnik, rekreativac ili sportaš pomoći ćemo vam da postignete svoje ciljeve vježbajući sa nama!

  Prateći najnovija saznaja i tehnologiju u području fitnessa i sporta opremili smo naš centar sa najsuvremenijim spravama I opremom za trening poput Keiser multifunkcionalnih trenažera, Dijagnostičkih force plate platformi, raznih uređaja za praćenje inteziteta treninga i utvrđivanja zdravstvenih rizika.

  Ako želite unaprijediti svoje zdravlje i sposobnosti te smanjiti rizik od ozljeda i sigurno se baviti sportom (rekreativno ili profesionalno) mi smo pravo mjesto za vas!

  Svaki naš novi član upisuje Start Up Paket koji uključuje (mjesečnu članarinu, savjetovanje, dijagnostiku tjelesne spremnosti, utvrđivanja zdravstvenih rizika te našu sportsku majicu. Prva upisnina je 450 kn a svaka slijedeća članarina se naplačuje po normalnom cjeniku.

  Cijene grupnih programa su 3x tjedno 330 kn , svaki dan 380 kn.

  Za siguran put prema zdravom i snažnijem tijelu potrebno je znati koje su vaše trenutne sposobnosti. Jednostavno, brzo, pouzdano uz našu dijagnostiku utvrdit ćemo vaš “FITNESS LEVEL” pomoću 7 testova u samo 30 minuta. Uz Procjenu pokretljivosti, eksplozivnosti, ravnoteže, fleksibilnosti, snage i izdržljivost upoznajemo sa sa vašim trenutnim sposobnostima, nedostatcima i slabostima.

  Temeljem rezultata dijagnostike u kojom ćemo utvrditi Vašu biološku dob, funkcionalni status tjelesnih sastavnica te zdravstvene rizike, lakše ćemo vas usmjeriti u naše programe.

  Osim profesionalnih sportaša, radimo i s općom populacijom s ciljem poboljšanja zdravlja i unaprjeđenja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti. Individualni trening sa trenerom podrazumijeva jednu drugačiju dimenziju treninga. Osim stalne podrške u Vašem napretku trener će Vas motivirati, pratiti i prilagođavati vježbe iz treninga u trening, te dovesti do željene forme koji su prilagođeni vašoj dobi, spolu, zdravstvenom statusu. Uslugu privatnog treninga možemo vam ponuditi za;

  • Individualni program fitness karaktera (rekreativci)
  • Individualni program kondicijskog karaktera (sportaši)
  • Individualni program kineziterapijskoga karaktera (rehabilitacija)