MUČE LI VAS BOLNA LEĐA ?

Naš novi program HEALTHY SPINE ima rješenje za vas!
Loše držanje tijela, prekomjerno sjedenje, manjak fizičke aktivnosti i degenerativne promjene (hernija disca, išijas) mogu znatno utjecati na vaše kretanje i držanje tijela.
Gotovo da nema osobe koja se nije susrela sa bolovima u leđima, bilo da se radi samo o napetosti leđnih mišića i ligamenta ili pak o degenerativnim promjenama na kralježnici, iskrivljenju, herniji diska ili ukliještenju korijena živca.
HEALTHY SPINE program je kreairan od strane Fizio centra LAKAT na čelu sa Ivanom Porobijom te SmartFit trenera Damir Laštre i Barbara Gilić sa ciljem poboljšanja, unapređenja ili vraćanja funkcije ili sprečavanja moguće disfunkcije.

SmartFit TIM trenera u suradnji sa fizikalnim Studiom LAKAT provodit će terapijske vježbe uklopljenih u trening sa primarni fokusom na pokret.
Provodimo individualne vježbe i vježbe u malim grupama.
*Individualne vježbe preporučamo osobama s većim funkcionalnim problemima kojima je potrebna pomoć pri izvođenju većine vježbi.
*Male grupe (8-10 vježbača) omogućavaju individualizirani trening gdje se svakom pojedincu prilagođava određena aktivnost ovisno o fizičkom statusu i problematici.
Svaki trening sadrži vježbe disanja, vježbe snage, stabilizacijski trening, proprioceptivne vježbe, aktivne terapijske vježbe s raznim rekvizitima i ciljano aktivno ili pasivno istezanje.
Ukoliko imate ozbiljnijih problema s leđima ili vratom, nemojte trpiti bol, jer se problem može riješiti.
Za više informacija i upite o rasporedu te cijenama obratite nam se na broj 021383514 i 0993243587