• Adresa: Put Brodarice 6
  • Nazovite nas: +385993243587
  • Email adresa: info@smarttraining.com.hr

Mentorski program STC

Mentorski program STC

MENTORSKI PROGRAM STC -DAMIR LAŠTRE

Želite se usavršavati kao trener?
U moru edukacija i tečajeva ne znate koje izabrati?
Možda vam mi možemo pomoći!


ZAŠTO UČITI OD NAS?

SMART TRAINING sustav treninga postao je prepoznatljiv brend i jedan od lidera za zdrav način treniranja, unapređenja zdravlja, forme i sportskih performansi u regiji.

STC centar je uključen u edukaciju trenera još od naših početaka 2017 godine. Ono što je počelo kao predavanja i seminari proširilo se na Mentorsku edukaciju za sve druge trenere da vide i upoznaju sustav te metode rada koje primjenjujemo trenerajući rekreativce različite dobi i spola te trenirajući najbolje sportaše u državi.

Osnivač Damir Laštre sa više od 18 godina iskustva radeći sa velikim brojem rekrativaca i profesionalnih sportaša kritički analizirao metode i pristupe treningu iz više područja kao atletiku, olimpijsko dizanje utega, powerlifting, bodybuilding, fizikalnu terapiju, funkcionalnu anatomiju, biomehaniku, metode opravka i druge te integrirao u jedinstveni pristup Smart Training STC.

Naš sustav i programi su zasnovani na pristupu vodećih svjetskih stručnjaka za sport, fitness i rehabilitaciju čiji smo i predstavnici za ovu regiju. U prvom redu mislimo na Mike Boyle (CFSC) (MBSC) i Mark Verstegen (EXOS ), koji su imali najveći utjecaj na promjenu našeg pogleda na trening.

CERTIFIKAT
Polaznici će nakon svakoga pojedinačnog seminara steći certifikat kao potvrdu o aktivnom sudjelovanju na teorijskom i praktičnom dijelu seminara iz područja treninga ili rehabilitacije.

KOME JE NAMJENJENA EDUKACIJA?
Edukacija je namijenjen svim trenerima, studentima KIF-a i instruktorima fitnes učilišta, sportskim i kondicijskim trenerima.

Ukoliko ste zainteresirani za neke od nas ih edukacija slobodno nas kontaktirajte na mob: 0993243587
PREDAVAČ : prof. DAMIR LAŠTRE
@damirlastre

SMART TRAINING MENTORSKA edukacija sastavljena je od 3 modula.