SMART TRAINING centar I sustav treninga postao je prepoznatljiv brend i jedan od lidera za zdrav način treniranja, unapređenja zdravlja, forme i sportskih performansi u regiji.
Misija i vizija
Neovisno vaš cilj vježbanja bio mršavljenje, izgradnja kvalitetne muskulature, povećanje mišićne mase, vraćanje u formu nakon poroda, kondicijska priprema sportaša, rehabilitacija ozljeda ili želite rješiti određene disfunkcije / bolna stanja u leđima, ramenu , koljenu naši treneri mogu zadovoljiti potrebe svih dobnih skupina i razine tjelesne pripremljenosti putem naših grupnih ili personalnih treninga.
Uz naše visoko kvalificirane trenere koji zaista brinu o svakom klijentu bilo da je POČETNIK, REKREATIVAC ILI SPORTAŠ pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Naš pristup

Naši programi su zasnovani na pristupu vodećih stručnjaka za zdrav način treniranja i unaprjeđenja sportskih performansi, prevencije i rehabilitacija ozljeda u SAD-u I Europi . Prije svega mislimo na Mike Boyle-a (MBSC), (CFSC), Mark Verstegen –a (EXOS) čiji smo i službeni predstavnici i edukacijska baza za ovaj dio Europe te Gray Cook-a (FMS) sustav koji je imao veliki utjecaj na promjenu našeg pogleda na trening uopće.

PROGRAMI KONDICIJSKOG TRENINGA

Stručne osobe Smart Fit-a svojim znanjem i iskustvom provode programe kondicijskog treninga, od djece i mladih, rekreativaca do profesionalnih sportaša.
IDI NA PROGRAME